Srbija u nevjerici: Kćeri, uskoro selim na drugi svijet, kupili smo te za 30.000 dinara: Oprosti nam, imaš i sestru blizankinju koju ne znaš!

0

Svima je poznato da je trgovina tek rođenom djecom ozbiljan problem kojemu se treba stati na kraj, ali međutim ova vijest koju ćete sada pročitati je potresla cijelu Srbiju.


Naime radi se o priči o tome kako je prodaja i kupovina tek rođene djece postala skoro pa normalna stvar oko koje niko ne vodi mnogo računa, a početak svega je objava koju je na društvenim mrežama objavio momak koji je bio na samrti:

“Draga kćerko vrijeme je da doznaš pravu istinu a to je da nisi bila usvojena, ali sam te kupio, molim te oprosti mi i pronađi svoje prave roditelje i svoju sestru blizankinju”- ovo je bio citat jedng momka iz niša koji je rekao sve što mu leži na srcu i zbog čega ga je pekla giržnja savjest za stvar koju je napravio davne 1981. godine, i to je sve otkrilo priču o nestaloj bebi u Aleksincu gdje je majka rodila dvoje blizanaca, a nakon porođaja su joj saopštili da joj jedan beba nije preživjela i rekli su joj da bude sretna što joj je druga beba ćiva jer je i ona lahko mogla da izgubi svoj život.

Njena majka je od početka znala i imala predosjećaj da je njena kćerka živa i njene sumnje su se ostvarile kada je dobila obavještenje da mora vakciniše svoje kćerke.
Tokom istrage da li je njena kćerka živa uvijek je dolazila do ničega, i nakon toga je ona svom silom krenula u borbu da sazna šta se zaista desilo sa njenom kćerkom.

Ostatak teksta možete pročitati OVDJE.

Preporučujemo