ŠOK: Žiku Šarenicu PRETUKAO ženin LJUBAVNIK: Sačekali ga u stanu, popio PESNICU u nos: Voditelj skovao paklen plan!

0

Voditelj Živorad Nikolić, javnosti poznatiji pod nadimkom Žika Šarrenica, srpski je urednik i voditelj koji je dugi niz godina jedno od zaštitnih lica Radio televizije Srbije.

Rođen je u selu Jasikovica, blizu Trstenika, prvog marta 1950. godine. U selu je odrastao sa majkom Stankom i ocem Mališom. Posebno je bio vezan za svog oca, koji je zaista teško prihvaćao odluku da Žika neće ostati u rodnom selu i da se neće baviti poljoprivredom. Kada je završio osnovnu školu, upisao je srednju školu u Vrnjačkoj Banji.

Svoje školovanje je nastavio u Beogradu, gdje je upisao engleski jezik na Filološkom fakultetu. Dok je studirao bio je u teškoj finansijskoj situaciji ali on nije odustajao i na sve načine je pokušao pomoći svojoj porodici.

Voditelj Šarenice Žika Nikolić, pričao je zašto se ljudi zasite veza i brakova, pa se zbog toga upuštaju u tajne veze.

Nije otkrio prave razloge, ali jeste ispričao šta se njemu desilo.

– Možete misliti, bio sam u situaciji da me žena s ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije! – rekao je on i objasnio da je u pitanju bivša supruga koja je odlučila da ode iz braka, ali da ostane u zajedničkom stanu.

– Zakačila je rezu na vratima s tim ljubavnikom, a kada sam pozvonio, rezu nisu skinuli, već su me sačekali s pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pješački prelaz, pregazio bih ih bez razmišljanja. Bogu hvala, brzo me je prošao bes – ispričao je voditelj u Magazinu in.

Preporučujemo