Novo Showbizz

ŠOK! Otkriven pravi razlog sukoba pčelara i Crnogorca: Tomović kre*nuo Mikijevu verenicu, Đuričić ga zbog toga pesničio!

Nakon žestokog fizičkog sukoba Đuričića i Tomovića, zadrugari o tome ne prestaju brujati, ali ni javnost. Svima je bilo čudno i sumnjivo da je rijaliti zvijezda iz Kupinova tek tako udarala i tukla Crnogorca jer mu je ovaj dobacio da previše spava . Činilo se da Miki samo čeka trenutak da ga zaskoči, isprebija i nanese mu ozljede na licu, ali i da riskira da ostane bez naknade i da završi u zatvoru za tako bezazlenu stvar. Nakon nastalog haosa i Mikijeve izravne diskvalifikacije, kad se prašina malo slegla, otkrio se pravi razlog njegovog neprijateljstva prema Vladimiru.

Tako je to komentarisao Kristijan Golubović, a Zvezdana Stevanović otkrila je nešto što do sada nije bilo poznato. Zvezdana: Tomović nije loš, ali ima neke postupke koje nisu onakve kakve bi trebale biti.Kristijan: Mislim da nije dobar čovjek. Sve je taktički, a po svojim načelima on se zna ponašati u rijalitiju kako bi ljudima pokazao sve. Sa 40 godina se tako ponaša, znate gdje sam bio? On je nezreo. A oko njega i Mikija kruže razne priče. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

Oglasi – Advertisement