Novo

Snimili sestru Džejle Ramović, niko nije znao kakav talenat skriva: Samo pogledajte ovo: Oborit će vas s nogu!

Kako svi znamo, na posljednjoj sezoni talent šoa Zvezd Granda, ubjedljivi pobjedu je odnjela djevojka koja dolazi iz Goražda a ona je Džejla Ramović. 

Na putu do pobjede ona je pored svojih fanova imala veliku podršku i svoje porodice, a posebno svojih sestara. Ona ima dvije sestre koje se zovu Šejla i Lejla. Džejla je na mnogim intervjuima koje je dala za razne medija rekla da joj njene sestre fale, jer su one odselile u druge gradove kako bi nastavile svoje školovanje na fakultetima. Jedna sestra joj se preseilila u Sarajevo a druga u Mostar.

Ali, ona je zbog toga mogla da nađe izgovor u vidu da ih stalno posjećuje a da prilikom toga ima jedan jako dobar izgovor. I na taj način ima mogućnost da Goražde koje je jedno malo mjesto, često napušta kako bi otišla i obišla i druge gradoce u Bosni i Hercegovini. Ali na kraju one su ponovo skupa, zbog pandemije koja je zadesila skoro pa cijeli svijet. One sada svoje vrijeme provode u svom rodnom gradu Goraždu. Džejla je aktivna na svom instagram profilu, pa tako redovno objavljuje mnoge klipove kako pjeva, ali i pored nje i njena sestra to radi isto.

 

Lejla kako su njeni pratioci vidjeli iz priloženog je jako talentovana jer umije da svira i gitaru. Zbog toga ona je dobila velike pohvale od Džejlinih fanova koji se dive njihovoj ljepoti i talentu koji posjeduju. A Lejline slike možete da pogledati u nastavku:

Oglasi – Advertisement