Novo Showbizz

Snežanu Đurišić niko i ništa ne može da smiri: Ne spava sedmicama jer je u velikom strahu zbog nje (FOTO)

Svi znaju da već dva mjeseca moramo da vrijeme provodimo u izolaciji ili barem velika većina zbog korona virusa.

Ljudima koji su stariji od 65 godina i ljudima koji su mlađi od 18 je zabranjeno totalno da se kreću i primorani su da ostanu u svojim domovima. Redocvno stižu vijesti iz skoro cijelog svijeta o novom broju zaraženih i preminulih a pogotovo sada u Americi u kojoj je stanje jako loše. Poseban problem je u New Yorku, i zbog tgoa je poznatoj pjevačici veliki problem i briga jer je njena kćerka već duže vrijeme u New Yorku. Tamo živi i radi i tamo je osnovala porodicu. Snežana je jako zabrinuta zbog toga i brine za sigurnost svoje kćerke, zeta i unuke.

Snežana kaže da pored sve toga ona ima veliko povjerenje u svoju kćerku i da je sigurna da će ona svoju porodicu sačuvati i zaštititi i da će uraditi sve kako bi bili sigurni. Rekla je da se uz pomoć kamere vide i čuju svaki dan i da za sada nema nikakvih problema, ali naravno majčinska briga nikada ne prestaje. Nakon ovoga Snežana je rekla par stvari i o poslu, i novinare je zanimalo da li se plaži za svoj posao. Razlog tome jeste zato što su se mnogi angažmani poremetili u posljednja dva do tri mjeseca. Na to je Snežana rekla sljedeće:

“Sve je pomjereno za sljedeću godinu što je ugovoreno za ovu, ništa nije otkazano. Nadam se da će nas sreća i zdravlje poslužiti i da ćemo svi da radimo kao i do sada. Moja posao je ujedno i moja ljubav i zahvalna sam zbog toga. Da za posao vežem strah i sumnju ne želim i nikada neću to da planiram”.