Novo

Snažno nevrijeme pogodilo glavni grad, ali najgore tek slijedi: Na ulicam POTOP, KOLAPS U SAOBRAĆAJU!

Već smo u par navrata napominjali kako je ova 2020. godina, godina koja ne donosi ništa dobro ovom svijetu, ili se bar tako čini.

Od pandemije korona virusa, preko zemljotresa, pa sve do strašnog nevremena. O tome se radi i u ovom članku, koji naglašava nevrijeme koje se doslovno sručilo na glavni grad Srbije.

U zadnje vrijeme imali smo priliku vidjeti da se u mnogim dijelovima Balkana dešavalo nevrijeme koje je nanijelo velike štete domaćinstvu.

U nekim dijelovima Srbije je padao grad veličine oraha koji je nanio ogromne štete krovovima kuća, automobilima, kao i prozorima, a usjevi su u potpunosti bili uništeni.

Pljusak koji se oko 16 časova sručio na glavni grad Srbije, odnosno Beograd, baš u vrijeme kada je počinjao popodnevni špic, doveo je do stvaranja ogromnih gužvi na glavnim gradskim saobraćajnicama ovog grada.

Kako se može vidjeti na fotografijama, kolaps je i na Autokomandi, Gazeli, krućnom toku na Slaviji itd…

– Vozila mile na Pančevačkom mostu u smjeru ka centru gradu – tako kažu beogradski taksisti i dodaju da je tek nešto bolja situacija na prilazima Brankovom mostu sa novobeogradske strane, dakle u skroz drugom djelu grada.

Popodnevni špic je samo dodatno uticao na kolaps u ovom gradu, a kako najavljuju meteorolozi tek nam slijedi veliki broj kratkotrajnih pljuskova.

S obzirom da je već drugi juni svi očekuju ljepše vrijeme, tako da se nadamo da će nakon ovih kiša uslijediti lijepo i sunčano vrijeme.

Oglasi – Advertisement