Novo

Slavlje u porodici terminatora: Stiže beba! Glumac objavio sretne vijesti, svi mu čestitaju!

Kako piše časopis People, kćerka poznatog glumca i bodybuildera Arnolda Švarcenegera, Ketrin Švarceneger zajedno sa svojim suprugom koji je glumac, Krisom Pratom očekuje svoje prvo dijete.

U svjetskim medijima se ova vijest pojavila nakon deset mjeseci od kad su se njih dvoje vjenčali. Njoj je ovo prvo dijete, a njenom suprugu Pratu je to drugo dijete. On ima sina Džeka koji ima sedam godina, i njega je dobio sa bivšom suprugom, također glumicom Anom Faris. Ketrin i Kris su se prošle godine vjenčali, tačnije osmog juna na privatnoj ceremoniji koja se održala u Montesitu u Kaliforniji. Ona je nosila predivnu Armanijevu vjenčanicu, a on raskošno Armani odjelo. Na ceremoniju su bili pozvani prijatelji i članovi porodice, uključujući i roditelje Švarcenegerove, tačnije Arnold i Marija Šrajver, a također je tu bio i njegov sin Džek.

Arnold Alois Schwarzenegger je rođen 30. jula 1947. godine i on je austrijsko-američki glumac, političar, biznismen, investitor i bivši profesionalni bodibilder. Schwarzenegger je također i bio 38. guverner Kalifornijeod 2003. do 2011. godine. On je sa svojih petnaest godina počeo da trenira sa tegovima, a titulu Mr. Universe je osvojio sa dvadeset godina, i pored toga je sedam puta osvajao titulu Mr. Olympia.

On je proveo mnoge godine u bodybuildingu, i o tom sportu je napisao mnoge knjige i časopise. Svjetsku slavu je stekao glumeći u holivudskim akcionim filmovima. Njegov prvi fil je bio Konan Barbarin, a nakon toga je uslijedio niz filmova u kojima je on glumio. Naravno najpoznatiji njegov film jeste Terminator koji je doživio veliki uspijeh.

Oglasi – Advertisement