Slavlje u domu Novaka Đokovića, Jelena objavila divne vijesti: Najveća radost, pljušte čestitke (Foto) – Balkan Life Today

Slavlje u domu Novaka Đokovića, Jelena objavila divne vijesti: Najveća radost, pljušte čestitke (Foto)

  • Balkan
  • October 21, 2019
  • Comments Off on Slavlje u domu Novaka Đokovića, Jelena objavila divne vijesti: Najveća radost, pljušte čestitke (Foto)

Uloga roditelja je najljepša uloga koju dobijemo u životu i igramo dok živimo.

Supruga najboljeg tenisera na svijetu Novaka Đokovića – Jelena, često dijeli putem svog Instagrama momente koji su ostavili upečatljiv utisak na nju. Upravo je takav jedan i u toku jučerašnjeg dana podijelila. Naime, Jelena je podijelila niz fotografija na kojoj je Stefan, prvi sin kojeg je Jelena dobila u braku sa Novakom.

Podsjetila je u objavi sve da je tog dana 5. rođendan njenom prvijencu, ali i uputila emotivnu poruku koja svjedoči o tome šta uloga roditelja nosi sve sa sobom. Divno, a i mi čestitamo Stefanu rođendan, neka je živ i zdrav!

Podsjetimo, Jelena je uplovila u ljubavnu romansu sa Novakom prije više od deceniju, a njih dvoje upoznali su se dok je Jelena i dalje išla na studije. Koliko je njihova ljubav iskrena, svjedoči i činjenica da Novak u to vrijeme nije bio na vrhuncu slave i mnogi nisu u njega vjerovali, ali mu je ona pružala najveću podršku.

Bodrila ga je na tribinama od samog početka njihove veze, da bi na kraju postala supruga najboljeg tenisera na svijetu, a i dan danas ga bodri i najveći mu je oslonac u životu. Danas Novak ima luksuzan stan, nekretnine vrijedne nekoliko hiljada eura, slavu…. a ni jedno od njih dvoje se pritom nije promijenilo.

Loading..