Novo

Skandal oko Tijane Ajfon postao još veći: Njeno ime vam je poznato, ali kad vidite koji europski sudac je sa njom, NEĆE VAM BITI DOBRO!

Od jučer svi mediji bruje o hapšenju starlete Tijane Ajfon, kao da je ona jedina osoba koja se nalazila u toj vikendici, odnosno na mjestu zločina. 

Moramo napomenuti da je ona uhapšena zajedno sa svoje tri drugarice dok su ilegalno prelazile Drinu u čamcu, a pored njih uhapšena je još 31 osoba, dakle ukupno 35 osoba. Sve su to većinom kriminalci i ljudi koji su već od prije poznati policiji, ali se među njima našlo i jedno jako poznato ime, a to je ime najboljeg europskog sudije u fudbalu!

Dakle, Slavko Vinčić se našao među tom grupom kriminalaca, a prema izjavama predsjednika Saveza fudbalskih sudija, Vladi Šajnu, Slavko se tu samo „našao na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme, i da je to sve ovo samo splet nesretnih okolnosti.“ Navodno, on nije bio jedan od organizatora ovog događanja, nego se tu našao samo kao gost tog partija, pa je zbog toga ubrzo i pušten na slobodu. On je bio priveden u svojstvu svjedoka, a šta će dalje biti sa ovim sucem, ostaje nam da vidimo. Vinčić je trenutno nastanjen u Sloveniji, pa se zbog toga i tamo digla i velika bura oko svega ovoga.

On je navodno u Bosni i Hercegovini bio na službenom putu, a iako na travnjaku voli dijeliti pravdu i presuđuje strogo prema pravilima, čini se da van terena i ne razmišlja mnogo o tim stvarima, jer se očigledno voli opustiti s vremena na vrijeme. Ovaj Slovenac je jedan među najpravednijim sucima, a i UEFA mu često dodjeljuje mečeve.

Oglasi – Advertisement