Novo

SKANDAL na RTS-u: Marija Egelja pala u sred vremenske prognoze: Pala je na leđa: MORATE vidjeti ovu sliku (Foto)

Posao TV voditelja je, moramo se složiti, jedan od najzanimljivijih poziva koji postoje u današnje vrijeme.

Veliki broj djece, kada ih upitate šta bi voljeli biti kada porastu, kao iz topa kažu da bi željeli raditi na televiziji. Posao TV voditelja je sa jedne strane jako uzbudljiv i lijep, međutim, sa druge strane isto toliko težak i odgovoran.

Svi smo svjedoci toga da se na televiziji zaista može vidjeti sve i svašta, od raznih tipova emisija, pa sve do toliko zanimljivih TV voditelja. Društvene mreže kao i sami internet portali vrište od smiješnih klipova u kojima su glavne uloge upravo tv voditelji.

Tu se mogu vidjeti svakakve scene i vjeruje se da ni jedan od njih to nije uradio baš sa nekom namjerom. Za one koji ne znaju kako ti snimci nastaju, to se obično dešava u emisijama koje idu uživo. Drugačije je kada vi nešto snimate za određeni termin, jer tada postoji opcija da se namontira i onda nema prostora za greške.

Međutim, kada krenete uživo u eter, onda nikako nema vremena a ni mjesta za greške i ukoliko se napravi neki gaf, to ide skroz u eter i onda mu nema povratka. Zbog ovih stvari je posao TV voditelja itekako kompleksna stvar za raditi.

Upravu takvu jednu situacija vam donosimo u ovom članku. Naime voditeljica vremenske prognoze se jednostavno okliznula i pala na leđa, dok je bila na Adi Ciganliji. Voditeljica pod imenom Marija Egelja je sa padobranom vodila vremensku prognozu, htjela da to sve ispadne originalno, i ostalo je tako zauvijek snimljeno.

Oglasi – Advertisement