Novo

Sjećate se najljepše djevojčice na svijetu? Danas ima 19 godina: Više ne liči na sebe: Kakav ŠOK!

Tajlen Blondu je 2007. godine bila zaštitno lice francusko izdanje “Voga” i prije nego što je i ušla u tinejdžerske godine.

Tada je i dobila titulu “najlepše djevojčice na svijetu”. Danas ona ima 19 godina i mnogi pričaju o njenim novim slikama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Sve se desilo kada su je skauti spazili na reviji Žan Pola Gotjea, i od tada je dobila drugo ime a to je “najlepša djevojčica na svijetu”. Ona je sada velika djevojka, koja i dalje živi pod velikom pažnjom medija, a prošle godine dobila je čak i titulu “najlepša žena na svijetu”

Tajlen se ovih dana nalazila u izolaciji zbog pandemije korona virusa, i za vrijeme koje je provela u izolaciji napravila je više nego ikada ranije selfija iz svoje kuće. Mnogi su joj se divili zbog njenog novog i luksuznog doma koji se nalazi u Parizu.

Tajlen je prije par dana napunila 19 godina i povodom toga je na svom instagram profilu objavila sliku koja ju je i proslavila, uz poruku “Punim 19 godina”.

Na kraju su mnogi shvatili neke stvari jer se ispostavilo da mnogi nisu ni znali da je djevojka koju prate zapravo ona.

– Znala sam da si mi odnekle poznata! Znači, ta djevojčica si ti! – pisali su joj u komentarima.

Ova djevojčica je doživjela veliku transformaciju i i do svoje devetnaeste godine je skoro pa neprepoznatljiva. Zbog toga je izazvala lavinu reakcija kada su ljudi shvatili da je to onda kada je napunila 19 godina.

Oglasi – Advertisement