Novo

Sjećate se Končite Wurst? Sinoć se pojavio na Evroviziji: Sada je pravo muško, mišići bodu oči: Žene glavu izgubile za njim!

Svi oni koji redovno prate Evroviziju svake godine, zasigurno pamte bradatu djevojku koja je predstavljala Austriju, a potom i pobijedila.

Tako mnogi i dalje pamte nekadašnju evrovizijsku pobjednicu Končitu Vurst, koja je Austriji omogućila pobjedu sa pjesmom “Rise Like a Phoenix”, a ona se sinoć pojavila u specijalu “Evrovizije” koji je emitovan širom svijeta umjesto planiranog finala takmičenja, otkazanog zbog pandemije korone virusa.

Poslije priznanja da je zaražena HIV-om, o čemu se i te kako pričalo širom Evrope, Končita se juče evrovizijskoj publici predstavila u totalno novom izdanju, kojeg niko nije očekivao.

Ona je poslala poruku ljubavi svima iz svog toplog doma u Austriji, a mnoge je iznenadilo izdanje u kom su je mogli svi vidjeti.

Bila je u bijeloj atlet majici, crna kapa, ni traga ni glasa od perika po kojima je uvijek vila prepoznatljiva…  I ovog puta je još jednom je uspjela da skrene pažnju na sebe!

Pravo njegovo ime je zapravo Tom Neuwirth a rođen je 6. novembra 1988. godine, u Austriji. Odrastao je u malenom gradiću Bed Mitendorfu, u Štajerskoj. On često ističe da je odrastanje na selu značilo biti okružen prelijepim pejzažima ali i mržnjom i predrasudama zbog toga što je bio potpuno drugačiji od ostalih. Sa četrnaest godina se preselio u Grac kako bi se tamo školovao. Njegov glavni fokus bila je modna industrija, a njegov uzor bila je poznata Victoria Beckham (Viktorija Bekam).

Najveću slavu je dobio upravo pobjedom na Evrovizijskom takmičenju na kojem je pobijedio 2014. godine.

Oglasi – Advertisement