Sjećate li se DRSKE KOKE iz Boljeg života? Danas je SVA SLOMLJENA: Evo na šta ona to liči (Foto)

0
533

Sigurno je da se mnogi sjećaju hita serije Bolji život koja se prikazivala krajem 80- tih godina i početkom 90- tih prošlog vijeka.

Ova domaća serija je totalno oslikala cijelo tadašnje društvo i krizu nakon vladavine Ante Markovića. Ali ova serija se može isto tako gledati i danas i mnogi je i gledaju. Ovu seriju najboljom svih vremena čine sjajni glumci i odlični karakteri koji su snimani na našem jeziku.

Nažalost je dosta glumaca iz ove serije preminulo, a jedna glumica koju je imala sporednu ulogu je poznata Koka. Ona se u seriji pojavljuje kao podstanarka i tako je u porodični dom koji se pojavljuje u cijeloj seriji unjela nemir. Ona se zove Jelica Sretenović i ona je glumila tu ulogu. Ona je zbog časova glume zapostavila i srednju školu, i na kraju se ispostavilo da je to bio dobar potez.

Ona je bila nenormalno samouvjerena da će da prođe na prijemnom testu. Roditelji nisu mogli da promjene njeno mišljenje jer je imala jako čvrstu volju i na kraju je uspjela da svojom upornošću pobijedi. Bila je jako samouvjerena i na kraju se njen san i ostvario. Postala je glumica u Beogradskom narodnom pozorištu.

Ona je volila da sve radi prije vremena pa se sa glumom počela baviti jako rano. Također se rano i udala jer je imala samo 18 godina kada se vjenčala. Njen suprug je bio dosta stariji od nje i na trećoj godini studija je ostala u drugom stanju. Išla je na fakultet sve dok nije morala da se porodi. Nakon toga su dobili i drugu kćerku. On je nesretno preminuo.