Sin Šabana na samrti – èekaj me, tata! Ogromna muka ga snašla

0
14

Vanbračni sin popularnog pjevača Šabana Šaulića,Robert je u teškoj finansijskoj situaciji i ima zdravstvene tegobe koje do sada u javnosti nije iznosio.

 

 

Takođe, u javnosti  je već poznato da se bori sa finansijama, ali i da ima zdravstvenih problema koje nisu do sad iznešene u javnosti. Nije nam otkrio ni ovaj put šta mu je, ali ono što znamo jeste da je na samrti. Inače Robert živi u Zrenjaninu, dok njegove komšije pričaju da Robert nema novca čak ni za hranu, a kamoli za lijekove.

 

Komšije su skupljali novac zbog Robertove dobrote kako bi pomogli da lakše živi. Ono što su nam rekli jeste da je Robert čuvao bolesne i stare ljude dok je mogao i dok je bio u mogućnosti, a oni su mu za njegovu dobrotu platili novcem.

Robert je osoba koju ne zanima više ostavinska rasprava i njegova jedina želja jeste da bude sa svojim ocem bar na onome svijetu.

– Robert zapravo nikad nije bio u potpunosti zdrav. Mi se poznajemo već godinama, često smo radili zajedno na građevini. Vrijedan je mladić, ali ima epilepsiju tako da zbog epilepsije znalo mu je često pozlit dok je obavljao teške fizičke poslove, pa su ga komšije vodile u bolnicu. Ono što je Robertu teško palo jeste da su mu rekli da je zadnji put baš loše ispalo kada je dobio napad, zato što ne uzima potrebnu terapiju.

Jako često zna da priča nepovezano pa čak i da bunca pri govoru. U komšiluku se najviše priča da je baš obolio, međutim on to pokušava da sakrije. Često kaže da ne može da dočeka da bude na onom svijetu sa ocem, kada već na ovom svijetu nije mogao da bude. Majka ima svoj život i nikog nije briga za njega – tvrdi izvor.

Više čitajte OVDJE

 

 

Loading..