Novo Showbizz

Sin ratnog zločinca pjeva pjesmu Halida Bešlića: Isplivao snimak iz prepunog kluba: Pogledajte komentare!

Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović su se vjenčali 25. novembra.

Ta svadba se smatrala najvećom i najljepšom svadbu u 2019. godini. A na svu sreću sve se organizovalo tik pred pandemiju korona virusa. Njih dvoje su se odlučili da stanu na ludi kamen, čim su saznali da je Bogdana u blagoslovljenom stanju. Na tom vjenčanju prisustvovali su mnogi poznati pjevači i estradni umjetnici.

Ražnatovići sada s nestrpljenjem očekuju svog nasljednika, a buduća baka poznata folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović, sudeći po pisanju medija, maksimalno se potrudila da njen unuk na svijet dođe baš poput pravog princa.

Kako smo saznali od portala kurir. rs, Bogdana se porađa u Cecinom apartmanu! Unuk poznate folk zvijezde će doći na svijet u porodilištu “Narodni front”. Kako se priča, buduća mama boraviće u sobi čije je renoviranje finansirala njena svekrva. A osim toga, kurir piše, na tom istom mjestu rođena su i njena djeca, odnonsno Anastasija i Veljko.

Supruga Veljka Ražnatović, Bogdana je odlično podnijela cijelu trudnoću, a uz nju je uvijek bio njen muž Veljko koji je često na svom Instagram profilu ponosno objavljivao fotografije svoje trudnice.

Prije nekoliko dana okupila se cijela porodica povodom praznika, a Ceca je ponosno snimala svoju snajku, pa su tada svi komentarisali kako prelijepo izgleda i kako joj trudnoća prelijepo stoji.

Nedavno je isto tako, isplivao snimak koji kruži svim društvenim mrežama. Dakle, na tom video snimku se nalaze Veljko i Bogdana, a Arkanov sin ponosno pjeva pjesmu Halida Bešlića.

Kako je to izgledalo možete pogledati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement