Novo Showbizz

Sin Dragane Mirković je najmisterioznije dijete poznatih osoba: Niko ne zna čime se bavi: SAD SE SVE SAZNALO! (Foto)

U ovom članku tema je domaći šou biznis i djeci koju imaju slavne osobe.

Dragana Mirković je sigurno jedno od najpoznatijih imena koje se nalaze na domaćoj estradi. Ona je sigurno jedan od pjevačica čije se ime nalazi u top 3 imena na domaćoj estradi. Ona je cijelu svoju karijeru izgradila zbog svog glasa, a ne na dramama i skandalima kao što to danas mnogi rade.

Ona zajedno sa svojim suprugom Tonijem živi preko 20 godina u Austriji u Beču gdje se bave privatnim biznisom. Žive u velikom dvorcu sa svojim sinom i sa kćerkom. Njihovu djecu ne zna skoro niko i jako rijetko se pojavljuju u javnosti. Današnji članak govri o njenom sinu koji je nedavno napunio 18 godina i koji je bio popraćen i medijski. Od svojih roditelja je dobio novog mercedesa kojem se vrijednost procjenjuje na 100.000 eura.

Marko voli da živi brzo pa se tako bavi amaterskim karting trkama. Nedavno je bio učesnik u jednoj trci koja se održala u Hokenhajmu u Njemačkoj. Dragana je bila jako zabrinuta za svog sina i samo je čekala da se trka završi i da njen sin bude živ i zdrav. Savjetovala ga je da vozi hladne glave i da ne srlja i da nije bitno koja će pozicija biti.

Ona je na kraju rekla da bi volila da ovo ostane kao hobi i da mu ne postane profesija. Njena kćerka se u drugu ruku bavi sa modom i voli sa svojom majkom da ide u šoping.