Severina završila u policiji, oglasio se njen advokat: Evo šta se desilo: Hrvatski mediji objavili udarnu vijest!

0

Jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica je zajedno sa advokatom bila u policijskoj stanici zbog prijave Ljiljane Klinger, tako pišu zagrebački mediji.

Poznata pjevačica Severina Kojić provela je skoro dva sata u zagrebačkoj VII. policijskoj stanici Trešnjevka na ispitivanju. Kako piše Jutarnjih.hr, sve je to bilo zbog prijave direktorke OŠ “Matija Gubec” Ljiljane Klinger.

– Ovaj postupak je tajan, potpisali smo izjavu o tajnosti i ne mogu vam ništa više reći – rekao je advokat Matić, a to isto je rekla i pjevačica Severina Kojić.

Podsjetimo, Ljiljana Klinger je direktorka škole u koju ide sin Severine i biznismena Milana Popovića. Sve se desilo desetog marta kada je hrvatska pjevačica sa suprugom Igorom Kojićem oko 15 sati došla po sina u tu istu školu.

Navodno, Igoru nisu dozvolili da preuzme Severininog sina, pa je pjevačica navodno rekla učiteljima da joj poruče da to što rade nije nikako u redu, da će se vidjeti na sudu te da je ona nakon toga sljedeća. Zbog ovih navoda Ljiljana Klinger je riješila da Severinu prijavi policiji.

Podsjećanja radi, 2015. godine je ona preko zajedničkih prijatelja upoznala Igora Kojića, sina pjevača Dragana Kojića Kebe, u koga se do ušiju zaljubila. Iako je Igor 15 godina mlađi od Severine, to im nimalo nije smetalo da se krajem godine njih dvoje vjenčaju. Severinino i Igorevo venčanje je zasluženo ponijelo titulu vjenčanja godine jer je u njega uloženo 50 hiljada eura i imali su 600 zvanica. Severina već dugo vodi bitku sa bivšim mužem koji joj stvara ogromne probleme zbog sina kojeg imaju.

Preporučujemo