Sestra Bogdane Rodić podijelila divnu vijest, Veljko uzbuđen: Nikad sretniji nisu bili: Objavljena slika!

0

U 2019. godini imali smo svadbu koja je ujedno proglašena za najveću i najglamurozniju svadbu godine.

Naime, ženio se sin poznate folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović Veljko Ražnatović, Bogdanom Rodić. Nakon što su saznali da je Bogdana u drugom stanju, odlučili su da stanu na ludi kamen. Na toj svadbi su pristustvovale brojne muzičke zvijezde te su je učinile još ljepšom.

Sada u ovom trenutku se vrlo dobro zna da je ona već duboko ušla u svoju trudnoću, a njen muž Veljko nikad sretniji nije bio. Kako i sam kaže, jedva čeka da postane tata. Upravo iz tog razloga u posljednjih mjesec i po dana oni su iz Beograda pobjegli na selo kod Bogdaninih roditelja, kako bi ona sačuvala trunoću i da se ne bi slučajno zarazila korona virusom.

Tako je jučer Bojana Rodić, sestra Bogdane, objavila jednu lijepu fotografiju na svom Instagram profilu, gdje je napisala kako je njena sestra Bogdana ušla u deveti mjesec trudnoće. Bogdana nije ni znala da je slika, nego ju je krišom uslikala i postavila na svoj Instagram profil.

Osim toga, dodala je da njenoj sreći nema kraja i da ne može dočekati trenutak kada će ona postati ponosna tetka malom dječaku. Kao što se iz priloženog može vidjet, svi su jako uzbuđeni i nestrpljivi pred dolazak nove bebe.

Nakon što se saznalo da Bogdana nosi dječaka, odlučili su da će mu ime dati po Veljkovom ocu Arkanu, odnosno mali dječak će se zvati Željko. Mi im želimo svu sreću ovog svijeta.

Preporučujemo