Novo

Sekretarica uhvaćena u gnusnoj radnji uz pomoću nadzorne kamere: Ovako nešto niko ne bi napravio svome šefu: Odmah je ostala bez posla (Video)

Ako ste u radnom odnosu, da li vi nekim slučajem volite svog šefa?

Vjerujemo da je jako mali broj takvih na Balkanu koji gaje upravo takve osjećaje prema svojim šefovima, a danas mi za vas imamo jednu jako zanimljivu situaciju koja se desila negdje, gdje su glavni akteri šef i njegova sekretarica. Je li vam ikada palo na pamet da kada vas šef razljuti, da mu možda pljunete i kafu ili da mu se nagovorite za sve ono loše što vam je napravio u toku radnog odnosa.

Veliki broj je onij koji su dovedeni u situaciju da naprave nešto tako grozno, tako da psotoje mnogi koji niakda ne budu otkriveni u svojim podvalama, ali oni koji budu otkriveni snose posljedice za svoja djela.

Kafa je uvijek najidealniji način da se podvali šefu kojeg baš i ne volite i ne poštujete, međutim većina njih je naivna u nakim svojim podvalama te tako često zabrave da su neke prostorije pod nadzorom, ili nekada i ne znaju da je šef u neke prostorije stavio kamere, da zna šta mu to radnici rade kada on nije u blizini, a kada se to sazna onda dolazi do mnogih neprijatnih situacija.

 

Ovoj radinici se njen šef mnogo zamjerio, te je ona odlučila da mu kafu začini na jako poseban način. A o čemu se radi možete pogledati na linku ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=7u3mrEoOut0

Šef joj je očito tražio da mu napravi kafu s mlijekom, ali njoj nije bilo mrsko da šefu napravi što bolju kafu, pa je svom šefu sipala mlijeko direktno iz svojih grudi. Ali ono što je zaboravila jeste da kamera ima tu i da ista sve snima, tako da ne vjerujemo da se ova žena izvukla samo sa opomenom, umjesto toga sigurni smo da je vrlo brzo ostala bez posla, a od sada šef vjerovatno pravi kafu sam sebi.

Oglasi – Advertisement