Seka izašla iz porodilišta, pa napravila humani gest o kojem će se pričati godinama: Evo šta je uradila za druge majke: Svi su oduševljeni!

0
349

Poznata pjevačica Seka Aleksić se prije tri dana porodila gdje je dobila svog drugog sinčića, kome je otac Veljko dao ime Jovan.


Seka se porodila prirodnim putem, i njen sin je na mjerenju iznosio tri kilograma i sedamsto osamdeset grama i bio je pedeset i tri centimetra.
Vidno sretna i zadovoljna kako je sve prošlo Seka je sliku svog sina odma objavila na društvenim mrežama i danas sretna porodica se zaputila prema svom domu.
Prije jedanaest sati Seka je zajedno sa Veljkom bila viđena kako izlazi iz bolnice sa velikim buketom cvijeća u ružama dok je njen muž Veljko u kolijevci nosio malog Jovana.

Ona je sve vrijeme bila nasmijana što je govorilo mnogo toga.
Mislila sam da, kako kažu neki, prvo dijete se najviše voli, ali ne postoji razlika, sreća je identična kao i prvi put. Porođaj je bio dobar, ja i kad boli, kažem da me ne boli. Sin je isti tata, liči na Jakova, a Jakov je isti Veljko, nadam se da će se to promijeniti (smijeh). Treba se navići sad da sam majka dvoje djece. Jedva čekam da odem kući da vidim sina, kako će on da reaguje, taj prvi susret sa bratom. Ja sam osoba koja je navikla da sve radi, da se bori, imam podršku supruga, a naravno je tu i pomoć. Evo i sad ću malo da se odmorim još, pa ulazim u studio da snimam album, u aprilu ga izdajem. Što se tiče poklona koje sam dobila, znate da sam ja i prvi put poklonila ono što mojoj djeci ne treba, daću ženama kojima bude trebalo – izjavila je Seka, pa je zatim rekla kako je Jakov reagovao kada je saznao da beba stiže:

Njegova reakcija je bila okej, ništa nije rekao ni spektakularno radio. Kad sam mu rekla da idem na porođaj u bolnicu, rekao mi je “Nemoj da ideš, nemoj da dođe još bata” (smijeh). Tako da ćemo videti šta će biti. Brojka ne postoji, koliko Bog da, biće, ja sam još na početku (smijeh). Samo Bog da da zdravlja, to je najbitnije.

Loading..