Seka Aleksić uhvaćena bez ičega na sebi u centru Beograda: Kada vidite šta je obukla na sebi, neće vam biti dobro

0
35

Srpska pjevačica Seka Aleksić nedavno je objavila da je trudna i da očekuje drugo dijete. Iako je trudna umjetnom oplodnjom, kaže da se raduje svemu tome i da se nada da će biti sve uredu. Kao sami rezultat toga, odlučila je da zaustavi rad na pozornici, a sve svoje nastupe zamrznula je do samog kraja proljeća sljedeće godine.

 

 

U međuvremenu, popularna srpska pjevačica često je u svojim izjavama izjavila da je osmislila savršeni režim vježbanja i prehrane. Međutim, Seka nema trenutno fotografija da nas uvjeri. Skoro se desilo da je jedan poznati srpski portal gotovo fotografirao poznatu narodnu pjevačicu u nereprezantativnom izdanju.

 

Srpska pjevačica Seka Aleksić sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom kupovala je u jednom beogradskom tržnom centru, međutim umjesto na fotografiji gdje se vide spontani obiteljski trenutci,  može se primjetiti da srpska pjevačica vodi očito tešku borbu sa kilogramima.

Iako je onako bez šminke i obučena u običnoj majici,hlačama i tenisicama, prolazeći kroz svaki mogući butik,Seka i Veljko, njezin sin i dadilja,skoro malo ljudi moglo ju je prepoznati.Košulja koja joj je vezana oko struka nije joj mogla pomoći, jer je pokušala da sakrije ono malo masnoće oko trbuha iako je uložila mnogo truda u cijelu priču.

 

U međuvremenu, Seka Aleksić ne staje kada su u pitanju fotografije na Instagramima, iz fitnesa i teretane ali po svemu sudeći može se primjetiti da je dobar montaž, te je vrlo moguće da ove količine debljine ukazuju na to da je Seka već duboko zakoračila u novu trudnoću.

 

 

 

Loading..