Seka Aleksić iznenada na Instagramu napisala šta misli o svom suprugu: Morala je ovo reći “Učini da ti vjerujem kuda…” (Foto)

0

U posljednje vrijeme pjevačica Seka Aleksić je nadahnuta, tako da često sa pratiocima na društvenim mrežama dijeli svoje misli u vidu dugih opisa ispod svojih fotografija.

Nkon svih oda ljubavi koje je uputila svojim sinovima, Jakovu i Jovanu, na red je došao i Veljko Piljkić njen suprug.

– Bez razmišljanja i na povjerenje dajem ti slijedeće ključeve. Jedni su od srca, drugi od auta. Ali moraš zapamti, u oba slučaja ovo mora biti sugurna vožnja. Doba ljubavnih rolerkostera je već davno prošlo – počela je svoje izlaganje Seka.

– Ako je već život nemiran okean, budi moja mirna luka, blag talas, sigurna i duga vožnja koja će trajati beskrajno. Vozi onim našim putem, putem kojim se rjeđe ide. Kada već znamo da nam je odredište svima isto, vozi putem koji biraju voljeni i daj da  tuda otavljamo tragove. Učini da ti vjerujem kuda me vodiš – dodala je Aleksićeva, pa zaključila:

– Učini da ne povjerujem da ima kraju puta, ne pitajući za sutra, ne misleći o juče… samo, uživajući u vožnji.

Svetlana Aleksić Piljikić, poznatija kao Seka, je srpska turbo-folk pjevačica. Rođena je 23. aprila 1981. godine u Zvorniku u Bosni i Hercegovini. Važi za jednu od najpopularnijih i najtiražnijih pjevačica na našim prostorima. Sekini roditelji su Ibrima i Milorad, a ima i brata Nedžada. Pohađala je osnovnu školu „Mitar Trifunović Učo“. Od malih nogu je pokazivala talenat za pjevanje i bila je član školskog hora. Kada su joj se roditelji razveli, ostala je sa majkom i bratom u rodnom Zvorniku. Zbog rata su izbjegli u Banju Koviljaču, a zatim u selo Lipolist koje se nalazi blizu Šapca.

Preporučujemo