Seka Aleksić izašla ispred kuće i ovo uradila, šta kažete na ovaj potez: Srpska pjevačica iznenadila fanove kao nikad do sad! (Foto)

0
241

Pjevačica Seka Aleksić pored toga što je poznata zbog svoje pjevačke karijere, ona je i poznata po tome da je spremna da radi bilo kakave kućanske poslove bez nekog velikog ustručavanja.

Prije par dana je na sovm instagram profilu objavila story sa kojim je iznenadila skoro pa sve svoje pratioce. Zbog ternutne siruacije svi se nalaze u svojim domovima, pa tako i Seka. Iz toga razloga ona je odlučila da malo vremena odvoji kako bi prmogla da komunicira sa svojim fanovima, tako što je odgovarala na njihova pitanja. Jedno od velikog broja pitanja je bilo: ” Da li si posadila baštu”

-Njen odgovor je bio: “Blitvu i luk, iako luka (sjemena), nema gotovo pa nigdje. Nisam puno”.

Oni koji je prate su u jednom trenutku pomislli da je ovo šala jer su ostali potpuno iznenađeni. Poznato je da Seka već dugo živi zdrav život i redovno trenira, i zato ovaj njen čin ne bi trebao da bude veliko čudo, jer ona sama želi da obezbjedi njazraviju ishranu sebi i svojoj porodici.

Seka je rođena 23. aprila 1981. godine u Zvorniku kao kćer majke Ibrime i oca Milorada. U osnovnu školu je išla u Zvorniku, Mitar Trifunović. Dva mjeseca prije završetka četvrtog razreda, cijeku državu je spopao rat, zbog čega se Seka zajedno sa svojom porodicmo morala da preseli u Banju Koviljaču. Tamo je završila četvrti razred i nakon par godina se preselila u Lipolist pored Šapca. Prvi javni nastup pjevačke karijere je imala u prnjavorskoj kafani Evropa kada je imala samo četrnaest godina.