Seka Aleksić bijesna, u pitanju je njen muž Veljko: “Pećinski čovjek”: Pogledajte šta je napisala!

0

Pjevačici je zaista dosta više prozivanja na račun izgleda njenog muža.

Popularna folk pjevačica Seka Aleksić redovno na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije iz privatnog života, na kojima često pozira sa svojim suprugom Veljkom.

Kao što smo svi upoznati, njen muž je u zadnje vrijeme promijenio svoj izgled, sada izgleda u potpunosti drugačije nego što je to bilo prije. Naime, pustio je kosu i bradu a upravo kada je to učinio svi smo mogli vidjeti da on ima prelijepu kovrdžavu kosu. Međutim, pjevačica redovno dolazi do negativnih i ružnih komentara na račun izgleda njenog muža.

Pjevačica se često nalazi na meti pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži, jer im se ne sviđa kako Veljko sada izgleda, pa su ga tako čak nedavno nazvali i “pećinski čovjek”.

Upravo iz tog razloga, pjevačica se oglasila na svom Instagram profilu, i podijelila selfi sa svojim suprugom, a u opisu fotografije je poslala zaista brutalnu poruku za sve koji pišu na račun njegovog izgleda:

– Moj jedini, voljeni! Meni najlepši, najbolji! P.S. zamoliću sve primitivne komentare na račun izgleda mog muža da zadržite za sebe ili jednostavno prestanete da pratite moj Instagram profil. Život će vam biti puno ljepši – napisala je Seka u opisu fotografije na pomenutoj društvenoj mreži.

Svi smo upoznati sa time da je Seka prije nekoliko mjeseci dobila drugog sina kojem je pvo bitno htjela dati ime Isak, međutim okolnosti su takve bile da se na kraju mali dječak zove Jovan. Seka zaista uživa u roditeljstvu zajedno sa svojim mužem Veljkom.

Preporučujemo