Novo

Schumacher tajno uslikan u svojoj vili, leži na krevetu: Fotografija vrijedi čitavo bogastvo!

Prije šest godina na zimovanju Mihaela Šumahera je zadesila strašna nesreća koja ga je paralizovala a nakon toga javnost nije imala priliku da ga vidi.

Porodica jednog od najboljih sportista svoje kategorije je od samog početka se odlučila na potpunu privatnost i da javnosti ne daju nikakve informacije o stanju Mihaela.
Ali kako navodi engleski tabloid Mirror smatra se da je pronađen snimak Mihaela Šumahera kako leži u bolničkom krevetu.


Sve se to dogodilo 2019. godine kada je snimljen u njegovoj vili na Ženevskom jezeru.
A ove klipove je navodno osoba koja je snimila ilegalno prokrijumčarila iz njegove kuće.
Fotografije su se našle na crnom tržištu i njihova vrijednost iznosi jedan milion i dvjesto hiljada eura odnosno milion funti.

Također se navodi da je njegova žena Korina kada je saznala za fotografije prijavila slučaj švajcarskom i njemačkom pravosuđu kako bi se taj nemili događaj riješio.
I dalje je nepoznato da li je to razlog zašto slike nisu izašle u javnosti, a zdravstveno stanje Mihaela će ostati i dalje misterija.

 

Mihael Šumaher je rođen 3. januara 1969. godine u Njemačkoj, i bio je njemački vozač formule 1.
Gledano statistički on je bio najuspješniji vozač Formule 1 svih vremena, sa najviše pobjeda u karijeri, i sa nevjerovatnim rekordom od sedam pobjeda na svjetkom šampionatu u F1.

2004. godine je zaradio osamdeset miliona dolara uključujući i druge ugovore.
Jedan od najznačajnijih uspjeha je zaradio kada je potpisao ugovor sa njemačkom kompanijom za savjetovanje i investiranje Deutsche Vermögensberatung koja mu je isplatila osam miliona dolara zbog reklame koja je bila u obliku naljepnice koju je nosao na svojoj kapi.

Oglasi – Advertisement