Savijala se od bolova: Nataša Bekvalac hitno primljena u bolnicu, evo šta se dešava: Porodica strahuje, radi se o njenom…

0

U ovom trenutku, poznata pjevačica Nataša Bekvalac je primorana da nakratko obustavi pripreme za koncert.

Naime, pozlilo joj je i tada je hitno primljena u bolnicu.

– Svi smo se prepali zbog Nataše. Nismo znali šta joj je. Konstantno je osjećala mučninu, imala je nagon za povraćanje i savijala se od bolova. Odvezli smo je odmah u bolnicu. Niko nije mogao ni da predpostavi da se otrovala hranom.

Bili smo u šoku kada su nam saopštili da moraju da joj ispiraju želudac. Sva sreća pa se brzo završilo. Nakon toga je kratko zadržana u bolnici, primila je nekoliko koktela infuzija, i uz nadzor, puštena kući da miruje. Kao za baksuz, to se desilo kada je Nataša ugrabila samo jedan slobodan dan da trenira i da nema probe. Otišli smo zajedno do grada i uzeli brzu hranu.

Nataša nije htjela da uzme ali smo mi insistirali i brzo smo je ubijedili da bar jednom prekrši svoj režim ishrane. Međutim evo šta se desilo! Nataša inače pazi šta jede, pogotovo sad pred koncert. U posljednje vrijeme trenira redovno i vodi računa o sebi, zato tako dobro i izgleda.

Naravno, ponekad joj se desi kao i svima nama da se malo opusti, pa prekrši pravila i pojede nešto slatko ili kao sada nešto od brze hrane – rekao je izvor za Svet, a prenose mediji.

U ovom trenutku, Nataša je na svu sreću dobro, ali bez obzira i na to, na insistiranje doktora, mora uzeti odmor, jer je želudac pretrpio povrede koje ni malo nisu lake.

Preporučujemo