Novo Showbizz

Sanja Marinković ugledala sliku koju je Vučić objavio na Instagramu, pa se naljutila: Uputila mu oštru poruku: Vidite li šta je sporno na desnoj slici?

Osoba koja se zalaže za svoj život je sigurno Sanja Marinković. Ona o ovoj temi priča dosta na svojim emisijama.

Na jučerašnjoj emisiji, ona je odlučila da pogleda fotografiju od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i da je prokomentariše. Na slici se vidi kako on jede pasulj i boraniju.

” Imam jednu poruku za predjesnika. Na njegovom instagram profilu se nalazi slika gdje jede pasulj i boraniju i ona mi se ne sviđa. Rekla je ovo Sanja čime je usmjerila temu na zdrave navike u ishrani i opasnosti koje donosi konzumiranje ove hrane.

– Nemam ništa protiv toga, ali da predsjednik države sjedi ipred tanjira pasulja sa četiri kriške kruha.

– Osobe koje se nalaze na tim pozicijama trebaju da drugima budu primjer. A posebno kada je riječ o predsjeniku koji je primjer svim ljudima. Primjer treba da najviše bude po zdravim navikama, a ne samo po idejama i umu. Takve osobe trebaju da budu u formi, da se bave nekim sportom i da im duh i tijelo budu u sladu- izjavila je Sanja.

– Ja lično nisam za kobacisu i za pasulj i četiri kriške Sava hljeba, ja sam više da se primjenjuje zdrava i pravilna ishrana. Da se ne lažemo ništa ne fali čorbastom pasulju, i ne treba da me shvatite pogrešno i ja ga lično volim, ali potrebno je raditi drugačije- sapštila je voditeljica.

Možda je sa ovom pričom i malo pretjerala jer Vučić je postavio najnormalniju sliku sa jelom koje jedu skoro svi od malih nogu pa do starosti.

Oglasi – Advertisement