Magazin Novo

Sad nam je jasno: Evo zbog čega muškarci vole bujnije žene sa većim oblinama!

Istraživanja koja su nedavno sprovedena kažu da muškarci više preferiraju žene sa oblinama. 

Među ispitanicima koji su bili muškog spola je urađen skener mozga dok su posmatrali žene sa oblinama i žene bez oblina. Pa je nakon toga veći broj muškaraca se pdlučio za drugu grupu. Sada ćete pročitati šest razloga zašto muškarci vole više punije žene:

1.Veće grudi

Veće grudi su jedna od glavnih faktora zbog kojih muškarci primjećuju žene sa oblinama. Svima je poznato da im lijepe grudi privlače pažnju.

2. Mekoća tijela

Žene koje su mršavije imaju manje masti i zbog toga im je tijelo tvrđe. Muškarci uglavnom vole da se sa svojim nježnijim polovima maze. Djevojke koje imaju obline muškarcima sve olakšavaju i one čine sve zanimljivije.

3.Nema modrica

Kada provodite vrijeme sa ženom koja ima obline, sigurno je da nećete imati modrice nakon…

4. Žene koje su mršavije izgledaju starije

Djevojke koje na pravim mjestima imaju obline izgledaju dosta mlađe, koža im izgleda jako zdravo i nemaju bore.

5. Obline predstavljaju znak plodnosti

Obline predstavljaju znak plodnosti što je prema mišljenju istraživača muškarcima dosta privlačno kada su u potrazi za djevojkom. Čak je i vijekovima plodnost povezana sa veličinom grudi i širinom bokova, i takva slika jako privlači muškarce.

6. Djevojke koje imaju obline su manje muškobanjaste i ne izgledaju kao djevojčice

Veliki broj muškaraca traži djevojke koje nose prosječan konfekcijski broj, a mali postotak njih će reći da su im žene savršene i da mogu da uđu u male haljine. Uprkos tome što se u časopisima nalazi veliki broj mršavih žena, muškarce inače žene sa oblinama više privlače. Većina muškaraca misli da su mršave žene slične muškarcima, i da obline ženama daju majčinski izgled.

Oglasi – Advertisement