Sa tezgi se vraća punog novčanika: Ova pjevačica je jedna od najzaposlenijih Zvezda Granda: Prepoznajete li je bez trunke šminke?

0
277

Tokom jedne od sezona u kojoj se takmičila Aleksandra Mladenović, Marija Šerifović je izjavila kako je u Zvezdama Granda ona sigurno jedna od najboljih ženskih vokala za narodnu muziku.

Ova pjevačica se baš zbog Marijinih riječi potrudila da to i opravda, tako da je sve dala od sebe da se progiura i da zauzme s voje mjesto na estradi, a u tome je, može se slobdno reći i uspjela.

Ona se ipak ne može mjeriti sa Aleksandrom Prijović koja je sigruno došla u sam vrh kada su mladi pjevači u pitanju, međutim, ona je ipak jedna od najzaposlenijih pjevačica također mlađe generacije. Dokaz tome je i činjenica da je iz vikenda u vikend ekipa medija sreće na aerodrumu Nikola Tesla po povratku sa napornih tezgi. Ali ipak i pored svega ona je uvijek nasmijana, očigledno zadovoljna plaćanjem koje je zaradila sa svih nastupa i privatnih veselja, ali više je i nego očigledno da česti nastup i te kako utiču na njen fizički izgled.

Na svu sreću postoji šminka koja taj umor i podočnjake prekrije vrlo dobro, a Aleksandra sa njom izgleda i više nego odlično, ali po povratku sa tezgi bez i jedne trunkice šmnike, razlika je poprilično velika.

Aleksandra Mladenović je rođena 1994. godine u Žitorađi. Trenutno živi i radi u Beogradu.

Aleksandra je sa jedanaest godina počela da pjeva kako bi mogla pomoći roditeljima. Nastupala je sa ocem i bratom na raznim proslavama. 2016. godine je započela vezu sa pjevačem Urošem Živkovićem koji se takođe takmičio u Zvezdama Granda. Nekoliko mjeseci su bili zajedno nakon čega je Aleksandra izjavila da je ona njega ostavila a  Uroš je tvrdio suprotno.

Loading..