Sa svoje dvije ruke je ISKOPAO ovu ogromnu rupu, a zatim je NAPUNIO sa nečim što svaki muškarac želi u svojim snovima: NIKADA NEĆETE POGODITI SA ČIME (FOTO)

0

U ovome tekstu za vas imamo jedni nesvakodnevnu, zanimljivu priču, koja će se najviše svidjeti mnogim muškarcima. Vjerujemo da se mnogi sjećaju priče o muškarcu koji je prokopao tunel od svoje kuće do svoje omiljene kafana u koju je odlazio u večernjim satima, kada mu je supruga spavala. Ta je priča na neki način postala legendarna za mnoge muškarce. Kada su tog muškarac pitali kako mu je to uopšte palo na pamet, on je rekao da je inspiracinu našao u filmu Iskupljenje u Šoušanku, u kojem je glavni glumac 20 godina kopao tunel u zatvoru da bi na kraju i pobjegao iz istog

Ipak, ova priča nije iz filma, i dolazi iz Amerike, gdje je muškarac Vejn Maretin sam iskopao jednu veoma veliku i duboku rupu u zemlji na svome posjedu, te je nakon toga u tu rupu postavio jedan kontejner, koji je dug šest metara a visok tri. Nakon toga je napravio i veću rupu sa stražnje strane i tu je napravio ulaz. Kontejner je dovukao kamion, a kada je postavljen u rupu, ista je bila za nekih pola metra veća od kontejnera.

Unutar rupe je napravio i odvodnu cijev, kao i stepenice koje su vodile do kontejnera, a  odozgo je sve zaštitio sa armaturom, te je vrh kontejnera na neki način i zazidao. Unutar kontejnera je napravio i dobru izolaciju, te na kraju napravio vinski podrum kakvog nema baš niko na svijetu, a na fotografijama možete da vidite kako sve to izgleda. Sve je zaista inpresivno i san mnogih muškaraca.

 

 

 

 

Preporučujemo