Novo Showbizz

Sa Aleksandrom Prijović nema šale – nakon ovoga, Jelena dobija otkaz u Grandu…

Jedna od najpoznatijih mlađih pjevačica na našim prostorima je definitivno Aleksandra Prijović. 

Ona sada puni sve klubove i rado je viđen gost gdje god se pojavi. Ona ima dosta fanova koji vole da slušaju njene pjesme i koji su spremni da plate više novca kako bi je slušali i gledali. Za nju se sigurno može reći da žari i pali domaćom scenom. Sa njom ne treba da se niko šali, i to je na svojoj koži osjetila i poznata pjevačica, tačnije pop diva Jelena Kareluša.

Svima je poznato da se Jelena i Ceca ne nalaze u najboljim odnosima. Nedavno je Aleksandra na svom instagram profilu objavila sliku sa Cecom. Kod Jelene je ta slika izazvala buru emocija. Povodom toga ona se oglasila po tom pitanju i odlučila je da iznese svoje mišljenje. Poznato je da Jelena nema dlake na jeziku i da sve što želi to i kaže, i tako je i odlučila da sliku od Aleksandre Prijović komentariše. Na ovaj komentar Aleksandra nije ostavila ni jedan odgovor, i odlučila je samo da njen komentar obriše, a sliku sa Cecom je ostavila.

Njen suprug Filip je kao što mnogi znaju sin jednog od vlasnika Grand Produkcije. I mnogi su zbog toga rekli da će se Jeleni komentar koji je ostavila obiti o glavu. Ako Aleksandra htjedne da Jelena dobije otkaz, moguće je da se to i dogodi. Međutim Jelena je veliko ime u Grand Produkciji tako da se nikada sa njom ne zna.

Oglasi – Advertisement