Novo

Rođenu majku ŽIVU zakopao u sanduku: ONO što je preživela, ni dušmanu ne bi poželela(VIDEO)

Da, dobro ste pročitali današnji naslov. I to je vrlo vjerovatno da se desi, sa,mo što se neke ovako žalosne stvari nikada i ne saznaju, ali ovaj slučaj se hvala bogu jako brzo saznao i provalio, tako da je sve na kraju završeno dobro za nesretnu ženu. Koliko puta ste čuli za situaciju da je iz materijalne koristi napravljen neki zločin?Nekako i možemo shvatiti kada se neke loše stvari urade nekom potpunom strancu, mada i to nije za opravdanje, ali kada neko to uradi svom prvom rodu, prvoj krvi onda je to za svaku osudu. Priča koju ste vidjeli u samom naslovu se desila u dalekoj Aziji gdje je jedan bolesni sin iz koristoljublja uradio ovaj strašan zločin, koji na sreću nije dovršen kako je on to zamišljao.

Sve se desilo u kineskoj pokrajini Shanki gdje je 38 godišnji muškarac svoju majku koja je paralizovana pokušao živu sahraniti. On je bio njen staratelji brinuo se o njoj, ali je zapao u velike dugove, tako da je htio pošto-poto njenu penziju koja je bila više nego solidna. On je nju zajedno sa kolicima odvukao u obližnju šumu, iskopao je rupu i ubacio je zajedno sa kolicima i zatrpao.

Kada je sve postalo sumnjivo, nakon 2 dana njene komšije su sve prijavile policiji. Oni su ga pritisli, i on je priznao šta je uradio. Da se sve lijepo završilo pokazuje podatak da kada su otkopali staricu, ona je još uvijek bila živa. Nije je dobro zakopao, tako da je imala dovoljno zraka. Njemu slijedi sugogodišnja kazna.