Rijetko ko zna da je on Vučičev sin> Bahati i opija se po splavovima, a žene mu se same pod noge bacaju!

0
519

Aleksandar Vučić se smatra jednim od najpoznatijih političara u čitavoj regiji.

On se redovno javlja naciji putem mnogim press konferencija i pored toga preko izjava koje daje u intervjuima za mnoge televizije i novine. Zato je i jasno da ga stalno viđamo na teleziviji. Ali pored svega toga o njegovom privatnom životu se jako malo zna. Svim znaju da on ima kćerku koja se zove Milica i sina Danila o kojem pišemo u ovom članku.

Mnogi znaju za fotografiju koja je postavljena na društvene mreže prije više od četiri godine na kojem se nalazi Vučićev sin koji je u alkoholisanom stanju i gfje se vidi da voli da se provodi po splavovima u klubovima. Saznato je da mu otac nije zabranio alkohol iako je on bio maloljetna odnosno da nije imao osamnaest godina. Ali sada su ga mediji uslikali kada je bio na dočeku Vladimira Putina ispred hrama Svetog Save u Beogradu, i sigurno je da je on sada miljenik ženskog roda.

Smatramo da je za četiri godine koje su prošle postao odgovorna ličnost i da se od sada ponaša kao sin jednog od najvažnijih ljudi u Srbiji. Aleksandar Vučič je na jednoj konferenciji za medije rekao kako su njegova djeca pomogla penzionerima koji se sada nalaze u naajgoroj poziciji. Njih dvoje su njima odnjeli hranu i osnovne namirnice koje su potreben kako bi normalno živjeli. Jako dobar čin djece predsjednika koji su pomogli starijim osobama da se bore u ovo teškom periodu koji nas je zadesio.

Loading..