Magazin Novo

Rekao ženi da ima rok od mjesec dana da smrša ili se razvede: Zbog njenog odgovora bilo mu je zlo! (Foto)

Svojoj ženi sam rekao da ima rok od mjesec dana da se dovede u red i da smrša, a ako to ne uradi u to periodu rekao sam joj da ćemo da se razvdojimo. 

Naime, jednom muškarcu je zasmetalo kako se njegova žena udebljala. Neki ljudi vam daju savjet ili vam skreću pažnju na neke stvari jer vam žele dobro, ali to je poterbno da se kaže na jedan fini način i da se postigne sa normalnom pričom. Na primjer, ukoliko mu se nije svidjelo što se njegova žena udebljala, mogao je da joj na jedan lijep način kaže, da kao prvo radi zdravalja treba da smrša i da sredi svoju liniju.

I može da joj se ponudi kao pomoć, da joj daje savjete ili kupuje određene namirnice. Ali ovdje se dogodio jedan dosta drugačiji i ružniji pristpu situaciji. Naime, muž je svojoj ženi poslao poruku u kojoj je rekao da će je napustiti ukoliko ona u roku od mjesec dana ne smrša i dovede svoje tijelo u bolji izgled. Da bude još gore, on ju je vrijeđao i poslao joj sliku njene sestre. Vjerujemo da nikome nije lijepo kada ih neko upoređuje sa drugim osobama.

I zbog toga ovaj čin nije bio nikako prihvatljiv, ali on nije dobio odgovor koji je očekivao. Ostao je u šoku kada je vidio kakvu mu je poruku ona poslala. A sada možete i da pogledate kako je njihov razgovor tačno tekao i kako mu je ona odgovorila. Ovakvom razvoju situacije se on sigurno nije nadao. S obzirom na to da je on pokušao na pogrešan način da joj da savjet a ona se odlučila da odgovori na način koji on sigirno nije očekivao.

Oglasi – Advertisement