Novo

Recept babe Jovanke sa kojim žena može da zavede muškarca nikada nije omanuo: Jurit će vas kao pčela košnicu: Samo stavite dvije – tri kapi ovoga mirisa na sebe (Savjet)

Svi znamo da mnoge stvari na svijetu u našim životima zavise od odnosa između muškarca i žene.

Nikada nije postalo u potpunosti jasno zašto nas neki ljudi privlače manje, neki muškarci nikada u potpunosti nisu shvatili znakove sa kojima trebaju da znaju da ih neka žena zavodi. Međutim, nije ništa bolje ni sa druge strane, pa i žene često ne znaju šta muškarci žele i na koji način funkcionišu.

Svaka osoba, bilo da je muškarac ili žena, ima neku svoju metodu ili bar smatra da je ima. Metodu sa kojom zavodi pripadnike suprotnog spola, a većina svoje osvajanje zasnivaju na izgledu, ili u nekim malik trikovima kod ponašanja ili kod razgovroa.

Ali, zna se desiti da žene i pored svih metoda ne uspiju zavesti muškarca koji im se sviđa, pa tako često znaju i da zapadnu u očaj zbog neuspjeha. Sve su češći slučajevi u kojim žene padaju u očaj zbog toga što ne mogu da nađu muškarca svog života, te su zbog toga pokušavala razne načine.

Međutim, kako ova baka tvrdi, jedna njena metoda je uvijek uspijevala i nikada je nije iznevjerila, a radi se o tome da žena treba da odabere za sebe pravu kombinaviju mirisa sa kojim će privući muškarca kojeg želi.

Tako je ova baka podijelila sa svima i svoj najučinkovitiji recešt za miris, a za koji vam treba samo voda, med i jedna grančica bosiljka. Potrebno je da sve to izmješate i da malo ostavite. Tada ćete dobiti miris koji treba da stavite na određene dijelove tijela te će kako ova baka kaže, vašeg mušakrca da napravi ludim za vama.