Novo

Reakcija doktorice Darije Kisić dok su se Čeda i Ceca svađali je hit: Pogledajte šta je uradila lijepa doktorica u emisiji! (Video)

U poznatoj emisiji Hit Tvit sinoćni gosti su pored Željka Mitrovića bili i Čedomir Jovanović, doktorka Darija Kisić i poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. 

Glavna tema emisije je bila pandemija koja je došla na naše prostore i jop uvijek prisutna opasnot od korona virusa. Ali, nakon nekog vremena su se Ceca i Čedoir počeli prepirati. Stvar oko koje su se prepirali nije bila vezana za korona virus, već se radilo o Cecinom hapšenju.

-Da li poznajete gospodina Jovanovića- upitala je voditeljica.

– Ja njega ne poznaje, ali je on mene hapsio- odgovorila je Ceca.

– Mislim da tema nije vaše hapšenje, a nije ni mjesto- rekao je Čedomir.

– Ja smatram da jeste mjesto. Ja sam žena i živila sam sa svojom sestrom i djecom. U moju kuću ste došli sa 150 policajaca, a sve što ste mogli ruaditi jeste da me pozovete- saopštila je Ceca.

– Uhapšeni ste iz razloga što se na vas sumnjalo da ste bili povezani sa spremanjem atentata na premijera, i isto tako da ste bili umješani zbog otmice vašeg kuma Željka Mitrovića. Neću da kažem da je vaša muzika šund- rekao je Jovanić.

Na videu možete da pogledate reakciju doktorice Darije Kisić kojoj sigurno nije bilo prijatno da sluša prepaucavanja između Cece i Čedomira.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=382&v=9lBpzDKSlVU&feature=emb_title

Ova emisija je trebala da bude jednostavna i da se u njoj priča o korona virusu i o pandemiji koja je zahvatila cijelu regiju, međutim ona je krenula u jednom totalno suprotnom pravcu, pa na videu možete i da pogledate o čemu govorimo.

Oglasi – Advertisement