Novo Showbizz

Razveo se Gile nakon godine braka: Nećete vjerovati kakva je ljepotica njegova bivša žena: Ovo je razlog razvoda!

Pjevač Amar Jašarspahić, poznatiji kao Gile je svoju slavu digao u vrh onda kada je pobijedio na najpoznatijem muzičkom šou Zvezde Granda.

On se početkom godine razveo poslije skoro četiri godine braka. Ena Sarajlić, sada njegova bivša supruga i on od decembra mjeseca prošle godine ne žive zajedno, a u februaru su pokrenuli brakorazvodnu parnicu pred sudom.

Kada se ova vijest prvi put čula, jedan izvor koji je blizak pjevaču, rekao je za medije slijedeće:

– Shvatili su da im se poslije nekoliko godina braka stavovi i razmišljanja razilaze i ne poklapaju, te su se sporazumno dogovorili da prekinu bračni odnos. Sin Daris je pripao na odgajanje Emi, odnosno majki – priča izvor.

Amar Gile je potvrdio ovu priču:

– Istina je, razveo sam se. Nije nam išlo u toku braka, pa smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa našim sinom – izjavio je pjevač.

Na Enu se kako kaže odrazila Zadruga, njegov noćni život i opijanje ili nešto treće jer je Ena u ovu 2020. godinu odlučila krenuti kao Ena, bez njegovog prezimena. Naime, plavokosa Kakanjka svoj Instagram profil vodila je do sad pod imenom Ena Jašarspahić, pratila je supruga, kao i on nju, objavljivali su zajedničke fotke, a sad je svemu tome došao kraj. Izbrisala je sve zajedničke trenutke zabilježene kamerom koje su bile objavljene na njenom ličnom blogu, otpratila supruga i nastavila pod samo svojim imenom kao Ena.

Oglasi – Advertisement