Rasulo u Zadruzi, program smjesta prekinut: Stradala učesnica popularnog rijalitija, ukućani je pokušavali spasiti!

0

Jedan od najpopularnijih rijaliti formata u našoj regiji je zasigurno Zadruga.

U drugoj sezoni Zadruge su se dešavale razne čudne situacije i stvari, a rezultat toga je bila još veća gledanost kao i sve veći broj novih gledalaca a za većinu njih možemo slobodno reći da su postali ovisnici o ovom rijalitiju.

Svaki puta kada se završi jedna sezona postavlja se pitanje da li će produkcija moći sama sebe nadmašiti i hoće li moći napraviti novu sezonu još boljom i interesantnijom sa većim i boljim odabirom novih ili starih kandidata. Prvu sezonu su obilježili Soba Radovanović, Kija Kockar i Luna Đogani sa svojim ljubavnim zavrzlama. Ni u drugoj sezoni nije nedostajalo uzbuđenja ali se desio jedan incident kada je produkcija odlučila da prekine emitovanje ovog programa jer je situacija bila jako neprijatna.

Nadeža Biljić jedna od učesnica je primjetila da su joj nestale cigarete koje je kupila, te je tada digla veliku frku. Poslije toga, je došlo do velikog sukoba između Darije Stević i MC Damira. Darija je bila strašno ljuta što nije dobila namirnice koje je tražila te je zbog toga fizički nasrnula na MC Damira jer je bila ubjeđena da joj je on ukrao sav novac.

Ovo je samo potvrdilo da se u rijalitiju nema ništa korisno ponuditi osim svađa, prepirki i galama. Neki smatraju da je ovo samo trovanje ljudskih mozgova, ali ipak ima onih koji su bukvalno ovisni o ovom šou.

Preporučujemo