Novo

Prva je u Srbiji operisala grudi i usta: Udala se za najmoćnijeg čovjeka, danas ne liči ni na šta!

U današnjem vremenu, zanimanje starleta je jako postalo popularno.

Sve plastične napumpane ljepotice koje nemaju ni malo mozga u svojoj glavi su danas idoli većini današnjih djevojaka, koje teže da budu iste kao one. Ubacivanje slikona u svoje tijelo postalo je trend nego što je nekome prijeka potreba.

U ovom članku u centru pažnje bit će nekadašnje Ex Yu ljepoteice koje su bile po svojim privrženostima ka silikonima, a kojih danas imamo bukvalno na svakom ćošku. Ali, ako baš pratite ovu granu hirurgije, da li znate ko je prva žena u nekadašnjoj državi Jugoslaviji koja se podvrgla plastičnim operacijama, da li vam može uopšte pasti na pamet ko bi to mogao biti?

Tu ženu su svi prezirali u Srbiji jer je cijela bila u plastici. Da li sada znate o kome govorimo?

Ta žena se zove Milica Gajić čije je nekadašnje prezime bilo Milošević, a bila je u braku sa sinom od Slobodana Miloševića, koji se zove Marko.

Sve se ovo dešavalo ranih 90 tih godina kada je Srbija bila u potpunim sankcijama i kada se nije imalo šta jesti, kada je brašno bilo misaona imenica, a o struji i redovnoj vodi da i ne pričamo. U to vrijeme se još jako teško živjelo, dok su neke pojedine osobe iz ko zna kojih izvora živjete izuzetno dobro, bez ikakvih posljedica.

Jedna od takvih je bila i upravo ova žena, Milica Gajić, koja je redovno išla na sve moguće plastične operacije kod mnogobrojnih hirurga. Čitav svoj život u to vrijeme živjela je na grbači svog supruga Marka koji joj je uvijek kupovao sve što je ona poželjela.

Oglasi – Advertisement