Propada u zemlju od stida, samo da se izbriše: Objavljena slika Jelene Karleuše iz srednje škole, smijat ćete se danima kad vidite na šta je ličila!

0
446

Ova fotografija iz srednje škole srpske pjevačice Jelene Karleuše kada je osvanula na društvenim mrežema napravila je opšti haos.

Sa samo 16 godina Jelena Karleuša je prvi put zakoračila na estradnu scenu, ali ono što je neminovno jeste da je i tih dana jako voljela da se neobično oblači.

Jednom prilikom, u emisiji Zvezda Granda u kojoj je ona i jedan od članova stručnog žirija, direktor Saša Popović kazao da je sa 16 godina izgledala kao cirkus, na šta mu je ona odgovorila da je on izgledao kao tri cirkusa.

Pored ovoga, vjerujemo da malo ko zna da je život njenog muža bio jako težak u početku. Naime, iako se ona nerijetko hvali luksuzom, Duška život nije baš uvijek mazio. Njegovi roditelji čak i danas žive u selu Orlovat i dalje jako skromno, a čini se da snajku to i ne potresa baš previše.

Mala kuća u kojoj je rođen suprug Jelene Karleuše i gdje je proveo cijelo svoje djetinjstvo i dalje živi njegovi majka i otac, na čiju su nas porodičnu kuću tada uputile komšije. Ni uz sve njihove instrukcije, nije bilo lako naći tu kuće. Do Orlovata je put inače jako loše obilježen, pa tek posle nekoliko krivih tragova i jednosatovnog lutanja kroz Zrenjanin i okolinu, našli smo Duškovo rodno mjesto, a na samom kraju i roditelje.

– Oni vam žive u ovoj kuću do moje. Jako su fini ljudi. Slobodno idite do njih, oni vole da jako pričaju – posavjetovao je prvi komšija Tošićevih i odveo nas pred visoku staru kapiju, objasnivši nam da ga sačekamo tu, a da će on pozvati “stara majku”.

Loading..