Pronađena fotografija koja je stara više od 100 godina, a na njoj je jedan veoma uznemirujući detalj: Dobro obratite pažnju na drugi red na slici (Foto)

0

Iako većina smatra je ova fotografija čista prevara i montaža mnogi smatraju da je istinita naime govori se o fotografiji koja je stara više od sto godina i koja se pojavila na društvenim mrežama.

Razne dileme su se dešavale tokom gledanja ove fotografije i mnogi su mislili da se radi o optičkoj varci ili da foto aparat sa kojim je slikano ima neku grešku u sebi.
Vlasnica ove fotografije je žena sa imenom Linda koja je željela podjeliti ovu sliku i pokazati nešto zanimljivo što je vidjela na njoj.


Na slici se nalazila njena baka koja je u svoje vrijeme sa svojim prijateljicama radila na mlinu, međutim na slici je primjetila nešto jako čudno kod djevojke na slici kojoj je poslije saznala ime.

Njeno ime je bilo Elen i ona es nalazila sa lijeve strane četvrta po redu.
Na slici je vidila ruku koja nije pripadala nikom i pomislila je da je na slici duh od kojeg se donekle naježila od straha.


Sliku je objavila na društvene mreže misleći da će objašnjenje naći od drugih, ali većina je mislila da je slika bila odrađena u fotošopu.

Drugi su mislili kako je greška bila u fotoaparatu koji je bio star i kako su se dvije fotografije sastavile i da se tako stvorila ruka koja nikom ne pripada, a također veliki broj misli kako se radi o nekim paranormalnim aktivnostima možda čak i duhovima u koji dosta vjeruju da postoje među nama.

Na kraju je ostala misterija koja nikada nije riješena u pitanju ove slike.

Preporučujemo