Pronađena Barbara Vitez, djevojčica viđena u noćnom klubu u Mađarskoj: Isplivali svi detalji istrage, Srbija na nogama – Balkan Life Today

Pronađena Barbara Vitez, djevojčica viđena u noćnom klubu u Mađarskoj: Isplivali svi detalji istrage, Srbija na nogama

  • Balkan
  • 2 weeks ago
  • Comments Off on Pronađena Barbara Vitez, djevojčica viđena u noćnom klubu u Mađarskoj: Isplivali svi detalji istrage, Srbija na nogama

Barbara Vitez iz Sente, koja je nestala prije tri godine na mostu na Tisi, ponovo je viđena u Mađarskoj i to su je uočili u jednom noćnom klubu, tvrdi privatni detektiv Stevan Đokić.

Podsjećanja radi, i na društvenoj mreži Instagram osvanule su slike navodno nestale djevojčice, a porodica Vitez tvrdila je da je to ona zato što su je po ožiljku prepoznali. Ali, ubrzo zatim profil je ugašen, te nisu uspjeli djevojčici ući u trag. Kako navodi Stevan Đokić, fotografije na kojim je navodno Barbara u klubu poslate su odmah u Srbiju čim su dobili najnovije podatke od mađarske organizacije koja se bavi potragom za nestalima, te se vrši autentičnost i provjera fotografija.

-Mada su tri godine prošle, nećemo odustati od slučaja i trudimo se svim silama da dođemo do prave istine. Nismo pronašli tijelo i zbog toga niko ne vjeruje da se djevojčica zaista utopila kada je navodno skočila s mosta. Uostalom, toliko je u istrazi propusta i nelogičnosti da se zaista dovodi u pitanje cijela verzija njenog nestanka. Otkako smo se slučaju odlučili dobrovoljno priključiti, za Mađarsku nas vezuje najviše informacija o nestanku.

I zbog toga smo u neprekidnoj saradnji sa mađarskim organizacijama, te njihovom policijom. Iz te zemlje dolazi zadnja u nizu informacija, zato što je Barbara viđena u dva navrata u jednom noćnom klubu.

Slikali su je ljudi koji su je prepoznali i opisali. Odmah su poslali fotografije i proslijedit će se i našoj, te tamošnjoj policiji da se provjere, kako bi se mjesto i vrijeme nastanka utvrdili, autentičnost i da se lik provjeri. Mnogo ćemo biti bliži istini nakon tih rezultata – otkrio je Đokić.

Loading..