Vijesti

Profesorka sa učenikom(17) spavala više od 60 puta: Prepadnuti učenik otkrio bizarna mesta na kojima su spavali: OVO ne želite da vidite(FOTO)

Za danas jedna jako neobična priča koja nam dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država koja trenutno preživljava pravu golgotu sa korona virusom, ali i velikim protestima koji svaki dan odnosi sve veći broj života. Da li ste ikada čuli da je neka nastavnica intimno iskorištavala nekog od svojih učenika?

Bilo je dosta takvih primjera koji su se otkrili na vrijeme, ali ovaj koji vam danas donosimo je zaprepastio cijelu Ameriku. Cijela priča se odigrala u jednoj srednoj školi gdje je profesorica Bridžet Sipera koja ima 36 godina sa jednim svojim učenikom imala seks preko 60 puta. 

TO je sve trajalo posljednjih godinu i po dana. Učenik je priznao da su većinu seksa imali u njenom autu po raznim parkinzima, ali i u njegovoj kući kada mu roditelji nisu kod kuće. Najgora opcija je bila kod njene kuće kada su oni bili u jednoj sobi, a u drugoj je sjedila njena bolesna majka. Vaša mišljenja?