Privatni detektiv otkrio: Ovo su četiri znaka koji odaju da vas partner vara: Jedan od njih je 100 posto siguran!

0

Ako se nalazite u braku ili u nekoj dugogodišnjoj vezi, ako ste ikada imali neke sumnje da vas vaš partner ili partnerica vara možda možete biti upravu.

Iako nemate neke dokaze koji sigurno mogu reći da vas partner vara, dobra stvar jeste da te sumnje provjerite na sljedeći način. Jedan privatni detektiv koji se zove Dejvid King je rekao da je u osamdeset posto slučajeva ženska instuicija bila tačna. Promjene koje bi trebali da uočite su sljedeće:

Promjene nekih svakodnevnih navika– iako mnogi misle da su žene te koje više varaju, ipak su brojke izjednačene. Veliki broj žena se odlučio na ovog detektiva kada su primjetile drugačije ponašanje kod svojih partnera, a kako on navodi to je sve povezano.

Stalno korištenje telefona– Dejvid je rekao kako je danas velika šansa da na mobitelu partnera ostanu tragovi koji navode da vas on potajno vara. To je najlakše primjetiti ukoliko on stavi šifru na svoj mobitel a prije je nikada nije imao.

Bijes bez ikakvog razlog– Kako Dejvid govori on nema namjere da komentariše psihologiju partnera koji su skloni varanju, ali je rekao da njegove klijentice navode da njihovi partneri bez ikakvog razloga galame nja njih i počinju se ljutiti i budu mnogo osjetljivi na sve. Kada muškarci osjete grižnju savjest dobiju namjeru da budu bijesni, zbog čega dobiju i razloge da napuste kuću i odu kod svoje ljubavnice.

Traže svakakve izgovore kako bi napustili kuću– velika sumnja se može javiti ukoliko partner traći glupe izgovore kako bi napustio kuću i izašao vani.

 

Preporučujemo