Princ Harry doživio nervni slom i završio kod psihijatra: Skroz pukao zbog Meghan, a evo iz kojih razloga! (Foto)

0

Zadnjih nekoliko sedmica u cijelom se svijetu, a posebno u Britaniji, podigla se velika prašina kada se saznalo za odluku princa Harrya i njegove suoruge Meghan Markle da istupe iz kraljevski porodice i da budu oslobođeni svih obaveza koje ta porodica nosi sa sobom.

Ovo su mnogii članovi porodice teško podnijeli, a posebno kraljica Elizabeta i princ Willia, ali je na krjau ovom paru udovoljeno te su im zbog toga oduzete i kraljevske titule koje imaju.

Meghan Markle i princ Harry su svojom odlukom neočekivano šokirali cijeli svijet. A poslije ovoga, počeli su svjetski mediji da pišu kako je cijeli ovaj pritisak upravo stvorila Meghan zbog koje je Harry u jednom trenutku doživio i nervni slom, a izvor blizak porodili i ovom paru je otkrio i neke zanimljive stvari za medije:

“Princ, jednostavno, više nije mogao da gleda koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristokratkinje. Strahovao je da će ga Meghan ostaviti i uzeti njihovog sina Archija sa sobom. Sve te okolnosti uzele su svoj danak i u jednom trenutku je “pukao”, zbog čega je sedmicama išao na terapije kod psihijatra koji ga je posjećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tokom proteklih božićnih praznika”.

Ovaj isti izvor je još otkrio da je cijelo to Harryjevo stanje i situaciju Meghan spremno dočekala i iskoristila da ubijedi Harryija da je najbolje i za njega i za njihovu porodicu da se odreknu svojih kraljevskih dužnosti, te da oni kao porodica krenu svojim putem, ne obazirujući se kraljevskoj porodici, tako da je na kraju i bilo onako kako je Meghan zamislila.

Preporučujemo