Prijovićka nije Brenina snaha, već njena: Prva Bobina žena bila je prava ljepotica: Ljepša i od Brene: Evo kako izgleda (Foto)

0

Filip Živojinović sin Bobe Živojinovića privlači pažnju javnosti ne samo zbog svog izgleda, nego i zbog braka sa poznatom pjevačicom Aleksandrom Prijović.

Iako Aleksandru svi nazivaju Breninom snajkom, ona to, ustvari, nije.

Prva Bobina žena i Filipova mama se zove Zorica. S obzirom da njen sin često objavljuje njene fotografije na društvenim mrežama a posebno na društvenoj mreži Instagram, mnogi kažu da je ona bila a i sad je, jako lijepa žena, a ima i onih koji kažu da je čak bila ljepša i od Brene. Osim toga, ima dosta ljudi koji ne mogu da naprave razliku između Breninih sinova, zbog toga što ih ona nikada nije razdvajala, a i Filip se u jako kratkom roku uklopio s njom.

Kako i sam kaže, bila mu je velika podrška kroz život, a nikako neko ko mu je želio i činio zlo.

Srpska tenisak legenda Slobodan Boba Živojinović prije Lepe Brene koja mu je današnja supruga, zabavljao se sa Zoricom Desnicom, sa kojom je dobio sina Filipa.

Iako se 1991. godine oženio Lepom Brenom, Zorica i Boba su i dan danas u dobrim odnosima. Filip Živojinović često na Instagramu objavljuje fotografije sa majkom koja mu je, kako i sam kaže, najveća i bezuslovna ljubav.

Na priloženim fotografijama imate priliku vidjeti da su njih dvoje jako vezani, iako ne žive cijeli život zajedno. Filip je često znao istaknuti da mu je najviše drago to što su njegova majka i otac i dalje u dobrim odnosima bez obzira na sve.

Preporučujemo