Novo Showbizz

Prije 10 godina je bila ružna i u dugovima do guše, a danas je milionerka i evo kako izgleda: Niko ne može da vjeruje kad vidi ove slike!

Poznata pjevačica Suzan Bojl je sa pjevanjem zaradile velike količine novca, a pokazala je i na šta ih je potrošila i koliko se promjenila. 

Ona je osvojila simpatije kada je učestvovala na takmičenju “Britain’s Got Talent” i u toku svoje karijere ona je zaradila oko dvadeset i dva miliona funti. Ona je danas pedestoosmogodišnja žena koja se ne pojavljuje mnogo u javnosti. Objavila je kako je potrošila svoj novac i sa tim koliko je štedljiva. Ona je imala dovoljno novca da kupi dosta veliku kuću, ali je odlučila da ostan u svojoj maloj kući.

Otrkila je da je najskuplja stvar koju je kupila do sada bunda i pored nje i klavir. Novac je potrošila i na časove vožnje, jer je oduvijek željela da sjedne za volan, ali nije nikada mogla da položi ispit. Nije odustala pa je dio novca potrošila na polaganje. Ona je zbog veliko pritiska javnosti odlučila da se povuče iz javnosti. Ona je na vrhuncu svoje karijere dobila tim stručnih ljudi kojima je bio zadatak da od nje naprave zvijezdu. I ona se zaista i pretvorila u jednu.

Bila je uvijek jako lijepo obučena i imala je sređenu frizuru. Jednom prilikom je izjavila da se nikada nije poljubila i da je nevina, nakon toga dobila je veliki broj poziva od muškaraca pa je bila primorana da redovno mijenaj broj telefona. U finalu naticanja je izgubila i tada je završila u bolnici nakon čega joj je sijagnosticirana depresija. Nakon toga se u medijima pojavljivala rijetko, pa je prošle godine objavila da je spremna da se vrati na scenu. Imala je jedan nastup i nakon ništa više.

Oglasi – Advertisement