Prija želi da se razvede od Filipa: Uradio je ovu bizarnu stvar u vrijeme epidemije, i ona ne može da pređe preko toga (FOTO)

0

Poznata pjevačica Aleksandra Prijović je u velikim problemima kada je korona virus došao na naš prostor.

Ona je zabrinuta za njenog sina i pridržava se svih savjeta koje stručnjaci daju. Osim svoje majke u kuću ne pušta više nikoga, ne izlazi napolje osim do svoje kapije. Brenu i Bobda za ovo vrijeme nije nikako posjećivala. Njen suprug Filip se slaže sa njom i sa tim da treba da budu oprezni. Ali je on par puta prekršio taj dogovor jer je sa njihovim sinom otišao par puta do Bobe i Brene, nakon čega je ona bila jako bijesna, a izvor koji je blizak njoj je rekao sljedeće:

Aleksandra je jako ozbiljno shvatila situaciju, dok Filip smatra da se neće ništa desiti ako prošeta do Bobe i Brene, koji se nalaze u blizini. On i Prija se uvijek super slažu i oko svega dogovaraju, ali je sasvim normalno da se muž i žena posvađaju kada su stalno zajedno. Međutim, ona je temperamentnija od njega kada su u pitanju rasprave”.

Izvor je također rekao da oni u svađi govore mnogo toga, pa mu je ona rekla da će se razvesti ukoliko on uradi tu stvar opet. Međutim izvor govori kako ona nije imala namjeru to reći i da je to sve rekla iz straha iz potrebe da zaštiti svoje dijete. Pored toga zabrinula se i za Bobu i Brenu jer su oni u godinama, i iz tog razloga ona smatra da se ne bi trebali zezati sa ovom sitacijom. Veliki razlog jeste što Brena ima neke zdravstvene probleme, i da je nedavno imala velike probleme sa trombom.

Preporučujemo