Priča:”Varam muža sa duplo mlađim muškarcem zadnja 3 mjeseca i ne mogu bez njega…”

0
7

“Varam muža sa duplo mlađim muškarcem već zadnja 3 mjeseca. U braku sam skoro 20 godina i bila sam vjerna do unazad 3 mjeseca, ali… onda sam slučajno “zaglavila” sa tim momkom i ne mogu dana bez NJEGA!!!

Skoro svaki dan se viđamo, obično je to u mom automobilu… tačnije automobilu mog muža i bude onako “na brzaka”, jednostavno ne mogu svaki dan odvojiti po par sati, bilo bi sumnjivo.

Muž nije ništa sumnjao… do danas… Nakon što sam bila sa ovim mojim ljubavnikom, ispod haljine je ostalo baš mnogo tragova da sam bila sa nekim… naravno nisam se imala gdje istuširati i takva sva ulijepljenog tijela,  sam se vratila kući gdje me na moje iznenađenje dočekao moj muž. Ranije se vratio sa posla i čim sam ušla u sobu onako mahnito me zgrabio za ramena i počeo da ljubi. Godinama ga nisam vidjela u takvom stanju, kao kada je bio momak…

Opustila sam se, a kada me je počeo da svlači… ŠOK… u trenutku sam se sabrala i shvatila da me ne smije vidjeti bez odjeće… Odgurnula sam ga od sebe i napravila problem, počela da vičem na njega kako sam stara i da mi nije do toga, pogotovo ovako iznenada nakon čega sam otišla u kupatilo i čim prije se istuširala i malo sredila. Kasnije sam pokušala, ali matora drtina se ohladila i ništa… vjerovatno idućih par mjeseci neće biti ništa od njega… sreća ima mlađi, jači i bolji… samo se nadam da nije posumnjao da ga varam i da me ne počne pratiti…”

 

Loading..