Preživio pravi horor: Era Ojdanić digao ruku na sebe za Novu godinu!

0

2019. godina je prošla, a svako od nas sakuplja utiske kakva je bila prethodna godina i da li smo uspjeli ostvariti svoje ciljeve koje smo zacrtali na samom početku godine.

Ljudi sa estradnog svijeta to nekako preživljavaju na poseban način.
Među njima je i poznati pjevač Era Ojdanić, koji je novinarima priznala da će prošlost pamtiti po velikom poslovnom uspjehu, a u novoj 2020. godini očekuje da će napraviti bezvremenski hit, koji će se pjevati desetljećima kasnije.

Prošla godina mu je, kako kaže Era, bila uspješna, a posebno će pamtiti festival Lira na kojem je njegova pjesma “Sestric” osvojila prvu nagradu, dok će za sljedeću godinu poželjeti barem jedan hit poput njegove pjesme “Pauk”.

Dodao je da je u motelu dočekao Novu godinu sa prijateljima, a tada se prisjetio svog najgoreg dočeka kad zamalo nije digao ruku na sebe, što se desilo davne 1990. godine.

U motelu u kojem je boravio je došlo do prekida struje baš kada su se gosti okupljali, te je tada, kako kaže htio se ubiti zbog toga a jedva su ga spriječili.
Na kraju, kaže Era se sve ispostavilo dobro te da je Nova godina tada dočekana pod svjećama.

Nakon toga pamti i svoje najveće pijanstvo za Novu godinu, koje je bilo, kako kaže, kada je nastupao u bivšoj Čergi. Tada se toliko napio vinom da nije znao gdje se nalazi te ga je na kraju policija odvezla kući. Ujutro nije ni znao gdje se nalazi i šta se desilo sinoć, a tek nakon nekoliko dana kasnije sve mu se počelo vraćati.

Preporučujemo